Mammas Pojkar, sushi och matematik.

Asså maaagaaaahd jag har matteprov i morgon och jag är totally Lost (när börjar LOST igen?!). I alla fall, Emelie, jag och Tom satt kvar till lite innan sex i skolan och pluggade. "Pluggade", aka studsade studsboll till varann och såna saker. Jag är ensam hemma nu och har köpt med sushi, snart börjar Mammas Pojkar! Hihi verkligen det bästa jag vet. Tills dess blir det väl matte, I guess.


Everywhere, you're everywhere to me

HAAAALÅÅÅ i stugan, gud jag håller på att tappa detta med blogg nu. Ja se så länge jag klarar mig då, några veckor högst! Hmm detta har varit en jobbig och tråkig vecka, kom hem från Rhodos i lördags kväll och gaaah så kallt det var! :S Jag gillar det inte alls, verkligen inte. I söndags var jag hemma och pluggade, träffade Star och kollade på Emelies tennismatch, hon var duktig. Sedan en timmes body pump, börjar bli grym på det (eh not).

Måndag, en svenska inlämning som jag i och för sig skrev för två veckor sedan, men ändå. Dessutom hade vi engelskaprov, hörförståelse. Hör-fö-rståe-lse. Så stavas det ja.

Eh tisdag... jag tror jag lider av minnesförlust. Tisdag, tisdag.... skitsamma, det var säkert inget viktigt. Tränade i alla fall, fyfan vad kallt det var, asså heeelt sjukt. Jag trodde jag skulle tappa mina tår, haha som han i Pirates of the Carabbean gör. Han bryter ju av sin stortå höhö. Okej så illa var det ju inte, men nästan. Jag kände inte mina tår.

Och idag då onsdag, så träffade jag en Elin på bussen :) riktigt kul faktiskt, typ den enda från förra skolan som jag tyckte det var kul att prata med (med en del undantag då, finns ju en del sköna personer kvar). Sedan hade vi fysik och vi fick tillbaka provet vi skrev för några veckor sedan (positivt överraskad!), och engelskan var chill. Kemiprovet ska vi inte tala om och psykologin var helt okej.
Åh! Träffade Oskar och Louise efter skolan, vi fikade och pratade och hade kul, så längesedan jag träffade båda av dem. Och när jag kom hem gick jag ut och sprang i nästan 40 minuter, och jag klarade att springa 20 steg utan att kolla!!!! Ihihi personligt rekord, värsta stolt. Nu sitter jag här i soffan och har riktigt sjunkit ner sådär gott ni vet. Borde plugga matte.

Nu kommer Bonde söker fru, och i morgon ska jag kolla på Mammas pojkar :D


Everywhere

Tell me how I got this far
Tell me why you're here and who you are
'Cause every time I look
You're never there
And every time I sleep
You're always there

And when I touch your hand
It's then I understand
The beauty that's within
It's now that we begin
You always light my way
There never comes a day
No matter where I go
I always feel you so

'Cause you're everywhere to me
And when I close my eyes it's you I see
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone
You're everywhere to me
And when I catch my breath
It's you I breathe
You're everything I know
That makes me believe
I'm not alone

You're in everyone I see
So tell me
Do you see me?


RSS 2.0