Øl och pølsekorv

æææææææ ÆÆÆÆÆ
øøøøøøøØØØØØ kolla jag ær i Danmark och kan skriva såhær, det kan inte ni!

Hmm, ska kanske ta att skriva lite nær jag ændå sitter hær. Planet går inte førræn om nån timme och vi har varit hær i ett par tilmmar tror jag. Segt, men dom hade nudlar hær så riktigt gott :D aja nu ska jag fortsætta tønta mig framfør Bejeweled Blitz på Facebook.


You say that I've changed
well maybe I did
And even if I've changed
what's wrong with it?


Loser

She was looking kind of dumb with her finger and her thumb in the shape of an L on her forehead

- Smash Mouth


Assa gud vad jag saknar hemma.

Greece, 28 okt

jahaja, Grekland, Grekland, vad ska vi göra med dig egentligen? Vi åker hit för att bli bruna och snygga men det vi får är regn och blixt?! Inte riktigt så min solsemester ska se ut kanske. Men ja, det kunde ju varit värre. Men nu får jag sitta på rummet med Vera och plugga och sova hela dagarna. Det är rätt chill faktiskt. Har aldrig pluggat så mycket som jag gör nu alltså! Idag har jag läst kemi i flera timmar och jag fattar faktiskt!! Jätteskönt.

I lördags då så vaknade vi väl vid fyra kanske, eller var det halv fem? Skitsamma, så skulle vi ta flygbussen till Landvetter. Vi mötte tre stycken på Korsvägen, fulla, klockan fem på morgonen, och de skulle ta nån buss eller spårvagn och nästa skulle komma om en timme. Hahh lyckat alltså... Resan gick finfint, två mellanlandningar i Köpenhamn (där vi däckade på några soffor direkt) och i Aten. Och sedan var det Rhodos, here we come! Direkt när vi kom till hotellet så bytte vi om till bikini och badade och... eller nej, just det, det var ju molnigt och lite blåsigt, och kyligt. YES! I love this. Och sedan dess har jag inte sett till solen mycket.
I alla fall, på kvällen så roade Vera och jag oss med kameran och en apelsin. Missförstå inte, vi droppade apelsinen i poolen och tog massa coola kort! Sedan tog vi ett päron, men det var inte lika kul för det tog så lång tid innan det flöt upp igen, till ytan. Så ville vi ha något annat att kasta i vattnet, och vi gick runt jättelänge på rummet och ba: hmm, tv:n kanske? Nää. Sedan tog vi ett glas då, och nu kommer det bästa; när Vera precis släppte det och det nuddade vattenytan kom båda på att shit, glas flyter ju inte... Så där låg det, glaset. På botten.

Söndag, vad gjordes då? Irini och pappa och Sofia drog till någon ruin och kollade in den hela dagen medan Vera och jag stannade på hotellet (vill bara tillägga att vi hade egen pool och tvåvåningshotellrum (hehe)) och då solade vi faktiskt lite, och badade. Men molnen var ändå framme och störde massa. Sedan gick vi tillbaka till rummet och låg ute vid poolen och käkade godis, gjorde ingenting. Sov lite kanske. Sedan kom de hem och vi gjorde i ordning oss för middag. Vi hittade en mysig restaurang som vi käkade på (och mina dåliga vanor kom upp under middagen, jag har ätit för mycket med tjejerna; eftersom jag lär mig så mycket på biologin nu detta året som är intressant (åh snälla visa detta för Johan, det bara skriker "fjäsk" om detta) så tar jag gärna upp vad jag lärt mig och pratar om det med familjen. Tyvärr tog jag upp fel sak: pappa, visste du att gorillor har såhär små testiklar? *visar ett mellanrum mellan tummen och pekfingret på typ, två cm*, och sedan berättar jag om schimpansernas testiklar och att om människorna hade haft så stora i förhållande till kroppen hade männen haft stora som apelsiner. Good work, Elin, din pappa är nog stolt över dig nu.), och sedan kom regnet. Och, det slutade liksom aldrig! Och det blixtrade fett mycket, jag hatar när det blixtrar, men älskar ändå att kolla på det. Vi tog faktiskt en taxi hem för det öste ner så mycket, och det hade blivit översvämning i gängarna på hotellet när man gick genom trädgårdarna. Fötterna försvann under vattnet. Aja, efter att vi tagit in alla dyblöta saker från verandan och lagt dem i badkaret och duschen, somnade Vera och jag.

Måndag! Jag som hatar måndagar, nothing to do today. Käkade på frukostbuffén (gryyyym), och sedan... regnade det. det blev till att plugga lite, sedan hade jag och Vera aaasroligt med kameran, vi hoppade upp i luften och försökte vara lika fina och viga som cheerleaders, men det gick inte bra. Efter det var vi så utmattade att vi somnade och sov i flera timmar. Vaknade vi fem eller sex igen och då hade de andra kommit hem (de hade åkt iväg igen) och så var det middag och sedan somnade vi.

Tisdag, byte av sida av ön och hotell. Vi åkte till ett ställe som heter Fjärilsdalen, Butterfly Valley, där vi skulle kolla på massa fjäriliar. Såg inte en enda. Men jag såg krabbor! Kan nästan räknas till samma art, eller...? Anyways, till slut hittade vi ett jättefint femstjärnigt hotell för billigt, säsongen är ju över nu så. Det finns tennisbana och bra mat, och det ligger i princip PÅ stranden! Synd att solen fortfarande inte vill komma fram. Vi drog till en liten stad/by som heter Lindos tror jag, och kollade lite. det var fint och gammalt, Vera fick en keps och vi satt och drack drinkar. Eller ja, jag drack en smoothie.

Onsdag, idag, käkade vi vid halv tio tror jag. Sedan var jag och Vera på hotellet och kollade tv, jag har pluggat kemi i flera timmar. Jag har aldrig pluggat så mycket som jag gjort denna veckan, inte ens när skolan är igång. Det är så tråååkigt men vad kan man göra här annars? Bada i regnet? Näe, för blött. Haha nä jag skojade, alldeles för kallt är det i alla fall. Sedan somnade vi, och när jag vaknade såg jag ATT SOLEN TITTADE FRAM!!! "Vera, det är SOL på stranden!" Ca tio minuter senare låg vi där ute. Ca en kvart senare hade solen gått ner. Jahaja, jättekul och jättelyckat, vi gick in igen och jag fortsatte plugga.
Middagen var god som vanligt, jag undrar på riktigt vad jag väger nu. Måste ju gått upp, det syns inget men jag känner det, i feel it in my fingers, i feel it in my tooes. Längtar hem till mina älsklingar, saknar er så mycket! Jag har ingen att dra mina råa skämt för...
I alla fall, nu sitter jag här som en datanörd. Addicted to facebook, saknat det såå mycket <3

Det är en stor spegel precis framför mig, och Vera har smashat en stor mygga rätt på så det är inte så kul att se sig själv längre... Det enda man ser är den, spretiga ben och halvt mosad! Grrr.

I morgon ska vi till Rhodos stad, jag håller tummarna och ska be en kvällsbön ikväll så vi får sol ute, jag SKA vara brun när jag kommer hem. Det ska helst synas att jag varit längre söderut än Tyskland.


Jag saknar er, massor, tänker på er varje dag varje minut.
Ni vet vilka ni är! Love, Elin.

Phonefive!

Hejhej, gud, nu är det bara ca sex timmar tills jag åker till Grekland! Fattar ni hur lättad jag är, nej det gör ni inte, man kan inte fatta det. Dock mellanlandning i Köpenhamn och Aten, men det klarar man ändå.

Igår hade jag mina olycksdag, som jag får ungefär en gång varannan vecka, eller om jag har tur en gång i månaden. Den bara kommer där och förstör mitt liv, som om det finns någon som vill mig något. Emelie sov över hos mig (natten till igår) och då delar vi alltid säng, lättast, vi pluggade fysik och halv tolv låg vi och skulle sova. MEN nä, pigga som vi var så snackade vi en stund också. Och eftersom vi skulle ha idrott fem minuter ifrån där jag bor tänkte vi gå upp halv nio, så det var liksom lugnt ändå. Jag vaknade säkert femton gånger den natten, sov jätteoroligt. Typisk verkligen, drömde sjuka drömmar as usual. Sen vaknar vi av oss själva klockan åtta eller nåt och går upp. Gör i ordning oss och går hemifrån. Idrotten var rolig, basket, men Emelie började blöda på båda fötterna så vi gick hem sen och plåstrade om dom. Fysikprovet, kändes bra men inte länge, sen när jag sätter på mobilen ser jag att jag har ny PINkod, vilket jag inte fattat förrän då... Så kunde inte använda mobilen. Sen skulle jag käka sushi då och mitt kort funkade inte, så fick gå hem och hämta pengar (jag vet, jag älskar sushi så det var värt det) och till slut satt jag hemma och åt. Gott. Jättegott. Mm.
Träning sen. Min iPod funkar inte. Träningen går skit. Jag mår dååååligt, åker hem.

Idag då, jag var på mycket bättre humör idag. Men jag försov mig och vaknade 45 minuter för sent. Denna dagen har varit så sjukt flummig, en grej som kanske inte låter så kul men var väldigt rolig var när Karin skulle testa min reaktionsförmåga. När jag kom runt hörnet på våning två hör jag henne ropa: "ELIN tänk snabbt!" och så ser jag henne precis kasta ett äpple på mig. Och jag bara gör det jag kände att detta räddar mig nog, höjer handen och slår tillbaka äpplet på Karin som står där med ett glas vatten. För att sätta pricken över i:et så träffar äpplet glaset och Karin blir blöööt av allt vatten som hon spiller ut. Och den synen var sjukt rolig, jag bara böjer mig och skrattar. Verkligen.

Jaha, spanskan med Karin var ju inte helt fritt från skratt heller. Sedan fick jag följa med henne hem och vi käkade lite och snackade, sedan gick vi in på datorn och jag kom på den uuuunderbara idén att gå in på hotmale.com, men fyfaan vilket stort misstag det var. Uuuh, aldrig vart med om värre alltså. Sen när vi försökte stänga ner i panik så kom det bara upp fler fönster...
How I met your mother-avsnitt i mängder efteråt, älskar det verkligen.


Elinpelin och Karrekalas




Ja, nu sitter jag här och käkar lite godis, packat klart inför Greeeeeece ;) längtar tills vi är framme. Vart på kvällspromenad också, kul men kallt.

Phonefive // Elin 

Längtan, alltid denna längtan

Varför fungerar INGENTING idag?

Den nya praktikanten Karin

Jaha då var det måndag igen. Men det är inte vilken måndag som helst; det är sista måndagen innan lovet. Det ska bli grymt skönt alltså, jag drar till Grekland nu på lördag och jag ska äta, sova och slappa, det är det jag ska göra i en vecka. Vila upp mig.

I fredags var jag hos min Emelie tillsammans med Karin och Cissi, vi kom dit ganska sent. Vi käkade lite pizza och pratade, ja, vi pratade om sånt ingen annan pratar om vid matbordet. Jag förstår inte hur det alltid blir så, på Cypern var sånt lätt det enda samtalsämnet och samma sak på Öland. Men det är kul i alla fall :D vi pratade om att bli officiellt örknullad. Okej kanske inte så kul nu, men guuud vad vi skrattade! Sen när Karin satte i halsen (kom och tänka på: Katt åt stol, satt i halsen (hahah)) och hon skulle imitera. 
- Och så släpper han bomben!!: Karin, jag är kär i dig...
Aja, det är svårt att förstå ni som inte var där men jag får väl hoppas att någon av de tre läser detta senare så någon mer än jag får skratta lite. Efter pizzaätandet fick jag ont i magen så jag gick och la mig lite i Emelies säng. Somnade. Vaknade av att Emelie ligger sked med mig :O jag ba omgomgomgomg... Haha nä icke, men mysigt var det. Karin satt med oss, och Cissi med, tills de gick hem. Då låg vi bara kvar, snackade och så, sen gjorde vi varm choklad mitt i natten och sen somnade vi.

Lördag, vi vaknade i hyfsad tid, åt frukost med Emelies familj, alltid lika trevligt! Ehhm, sen skulle vi plugga. Pluggade vi? Näääe, vi typ satt liksom vid datorn och såhär... chattade... med varandra.
När vi sagt tillräckligt åkte vi in till stan och jag åkte hem. Louise och jag var ute i skogen och fotograferade, eller, hon fotograferade. Och det blev grymma bilder, hon är så duktig min Louise! Hon har nämligen gått med i en Filippa K tävling på Facebook där första priset är kläder värda 15 000kr (tror jag det var)! Wow, säger jag då. Sen gick vi hem till mig och lagade tacos, och åt mat och chips och godis heeela kvällen! Så kollade vi på massa bra filmer. Scary Movie 3 tar nog priset. Skrattade så jag kiknade.




Sööööndag, what happened to my Saturday? Monday is coming, the day I hate - Avril L. Söndag, söndag, söndag, vad gjorde jag igår? Jag åt i alla fall ingen godis, mamma och jag kalasade på det sista godiset och chipsen, sen satt jag och pluggade matte och fysik ett tag. Min plan var då att jag skulle gå och prova på yoga på friskis, men så frågar min mamma mig om jag vill följa  med och träna body pump. Ja visst, säger jag. Det skulle jag iiiinte ha gjort. I alla fall, efteråt åkte vi hem till våra kompisar och käkade McDonald's, och såklart kunde vi inte låta bli att jämföra muskler. Jag hade minst, förutom Tette, som klagade på att hon får ont i armarna när hon bäddar sängen. Haha
Så kom vi hem lagom till Parlamentet som jag sett fram emot hela dagen, men ändå missade jag de första 20minutrarna! Blä.

Och idag är det måndag, måste jag säga igen. Skriva. Jag hatar måndagar. Alltid trött och det ger sig aldrig, har sovit några timmar nu här hemma och jag känner mig inte alls piggare. UHUHU. Sovmorgon i morse, sedan svenska (fick tillbaka undersökningen inför kåseriet jag ska skriva, och det goa nu är att det enda jag behöver göra med det är att skriva lite mer personligt, och mer fritt (inte skriva i punktform)(gud vad jag älskar att göra dubbelparanteser(påminner lite om matte)(okej nu slutar jag))). Efter det, religion, alltid lika trvligt, vi pratade om Shivas manslem bland annat. Matten gick som den gick, vi lyckades prata ur oss ett prov! Grymma vi är, N2b. Och jag har klagat heela dagen på träningsvärk sen igår. Mina lår, mina armar, min rumpa, mina ljumskar. Alltså jag har nog aldrig haft så mycket träningsvärk på så många olika ställen. Usch.

Och nu har jag sett den nya ICA-reklamen med den nya praktikanten Jerry. Jag är så elak som verkligen skrattar åt sånt men jag trodde att den skulle vara roligare. Jag skrattade mer när Karin skulle imitera Jerry.

Nä nu ska jag skriva mitt kåseri, vill gärna inte sitta med det nästa vecka i Grekland ;)


Puss // Elin.

Misslyckade gänget.

Hallå everybody

Hoppas ni haft en bra dag, min har väl varit lite sisådär men när man tänker efter så har den varit bra. Jag hann inte äta upp min frukost i morse och det störde mig väldigt mycket ändå fram till lunchen (jag var väldigt hungrig). I alla fall, min morgon var välsigt krånglig. Jag tog bussen till Valand eftersom vi skulle till Rambergsvallen och ha idrott. Därifrån skulle jag ta femmans spårvagn tillsammans med Karin ända till idrotten då. MEN när vi väl sitter där och huttrar lite grann så säger de på vagnen att det har inträffat en olycka och vi måste gå av. Det är sviiinkallt ute, jag har inga vantar, ingen mössa, och bara ett par löparbyxor på mig. Eller ja, inte bara kanske. Jag hade ju tröja och sånt.. men du fattar! Vi frös i alla fall. Vi fick till slut tag på en buss som vi kunde ta och allt kändes som frid och fröjd igen! Dessutom såg vi olyckan; det var en lastbil som kört rätt in i en spårvagn och allt var helt blodigt och amulanserna tutade för fullt... nej, tror inte att någon var skadad och spårvagnen var typ lite nermejad längst fram.

Håltimma till 11.45, sedan fysik 80 minuter. HUNGRIG! Fick mycket gjort dock, kändes bra :)

Och sedan var det stan med Louise dårå, hon köpte vantar och lite sådana saker, hade jag också behövt eftersom mina låg hemma. Men så snäll som Louise är så fick jag låna hennes :D taccckk!! Jag hittade mina drömstövlar, eller ett av dem i alla fall. Hihi, me love! Mamma och jag tog sällskap hem och vi var grymt flummiga.

Jag fick ett sms under dagen också, av min kära spårvagnskompis från i morse:
Man har hittat en mördad asiat med gula tänder, hängbröst och finnig röv. Hör av dig vännen när du ser detta, jag är orolig!
Aja, det var inte jag kanske jag borde konstatera för er.

Nu sitter jag och äter thaimat ho ha ha (Hitta Nemo, fast hajmat ho ha ha)


Misslyckade är vi allihopa, allihopa, allihopa... <3

...

Jag önskar att jag också kunde hitta något jag var bra på.

Igår, idag

Igår var vi ute i Torslanda på party, det var ganska torrt hela kvällen, jag själv kunda inte släppa loss riktigt eftersom jag hade match dagen efter ;) hehe. Klart man snackade med några, men många var lite väl begränsade och tog inga steg liksom. Aja, vi var ett gäng som drog hem redan vid 0010, och där vi var så var det en bit till busshållplatsen. Någon kommer på den underbara idén att vi ska gena genom skogen. Okej det kanske inte låter så illa, det fanns ju en stig, MEN det var becksvart och lerigt och vi visste verkligen vart vi skulle gå nä stigen väl delade på sig. Vi sprang omkring i säkert en kvart eller så och försökte hitta ut ur skogen. Viktor hade sin mobil med GPS i, så himla klockrent, när vi såg var vi var. Punkten låg mitt ute i ingenstans, grönt överallt. Men vi hittade till slut, och vi hann till bussen!
Vi satt trötta och med leriga skor medan en kille spydde på bussen. Det rann ner i gången. Rätt äckligt. Sedan när vi kommit in till stan stack Emelie och Karin till tåget/bussen och jag, Felicia, Gino och Viktor började dra oss hemåt. Karin missade bussen och sov hos mig.

Vi vaknade halv nio i morse (!), käkade frukost och när Karin stuckit till träningen satt jag med matten ett tag, tills Louise ringde och räddade mig. Vi gick på stan lite grann, åt god mat och pratade.

Åh, sedan blev det stressigt. Jag kom hem i lagom tid eftersom jag skulle cykla till matchen. Men när jag väl kommer ner på gården finns ingen röd cykel där. PANIK! Eh, pappa inte hemma, Irini inte hemma, mamma...? Ringer mamma, mamma blir irrdirr, men kommer och hämtar mig och kör mig. Ibland älskar jag henne mer än vanligt. Hinner till matchen men är stört otaggad... Det slutar 2-4 mot Jitex men vi spelade bra, och det var faktiskt roligt att spela. Haha jag höll en tjej med rosa pannband (det var så jag kände igen henne) och hon var riktigt svår att hålla, snabb och jobbig. Men sparkade till henne på foten och det knäckte henne lite grann. Sedan fick jag reda på att hon spelar i division två och är den bästa spelaren.

Det svider i hjärtat att Sverige förlorade mot Danmark.

Nu ligger jag och kollar på någon random film, men funderar på att lägga mig nu.

Nattinatttiiiii!

Private emotion

Jag såg slumdog millionaire häromdan, och det var nog den grymmaste filmen jag sett. Bättre än Harry Potter och alla dom, den här kunde ju varit på riktigt. Grymt.

Och tro nu inte att jag sitter här på eftermiddagen och skriver som många andra gör. I morse gick jag upp en timma för tidigt, och då menar jag inte att jag missade en sovmorgon eller så. Utan att veta om det så gick jag upp ur sängen 05.40 och innan jag ens hann fatta att jag var en timma för tidig så hann jag göra en stor frukost, platta håret och välja kläder. Sedan sa Knappen och Hakim på radion: klockan har blivit lite över SEX och om ungefär en timma ska vi få höra veckans bästa Wake-Up-call.
DAAAAAAAAAAAAAAAAAMN!

Så sitter här med matten som jag inte hann göra igår, lätt som en plätt.

Fest ikväll mina vänner, Torslanda...? ;) det ska blir riktigt roligt att få göra något annat än plugga och träna. Jag har varit på gymmet två dagar den här veckan, de andra dagarna har jag haft match och fotbollsträning. Men jag ska ej dricka ikväll för imorgon har vi sista matchen mot Jitex. Vi får väl se hur det blir med fotbollen för min del efter det, jag funderar på att ta en paus någon/några veckor. Känner verkligen iiiiingen motivation längre! Synd det, för det är ju roligt egentligen...



Och min mobil kan inte ta emot sms längre.
Vad ska jag göra?!

ka'ching!

Hallå allihopa! Idag stod jag på gymnasiemässan i några timmar och försökte få stackars 94or att börja på Kitas. Det var kul, gick rätt bra, men vissa människor vet verkligen inte vad de vill! Man frågar "Vilken linje skulle du vilja gå?" så svarar de "nääe jag vet inte..." GAAH! Bara att fråga vidare, och glöm inte att le!
Nästa år ska jag nog stå igen, och då kommer min syrra och alla hennes kompisar ;) ska blir riktigt kul. Förresten, vi var de sista som gick från våran monter så jag har 17 stycken Delicato-bollar i väskan!!!!

Jag fick tillbaka ett fysikprov idag (G-VG), det blev ett VG minus i alla fall. Med tanke på att det är jag så är det rätt grymt, nu gäller det bara att jag ska spika matteprovet också.

Mina kompisar har stuckit till Model Lab nu och har kul, jag har redan varit där en gång så. Ovärt att gå dit igen menar jag. Ska träffa Emelie senare kanske och kolla på klänning; det blir fest på fredag, fast alkoholfri (lika bra för jag har match på lördag) och alla ska vara uppklädda. NAJS.

Haha just det, igår var jag på gymmet då va, och omg, vart jag än kollade så såg jag massa snygga killar! Okej jag är nog lite desperat men aja, ofta man inte kollar när man ändå är på gymmet. Haha men inte jättefräscht att man själv går omkring och är vidrigt svettig. Ba: "Hej... eeh, vill du ha en handduk?"

Nu är det käk på gång!
Shit, klassfoto nästa vecka.

Good days bad days

Det här med blogg är inte riktigt min grej, men jag tycker att det är kul ändå så tänker fortsätta. Det gäller bara att hinna skriva med jämna mellanrum.

Uppdatering!
I fredags kom min kompis till mig och vi kollade på film, stackarn har det inte lätt nu. Vi chillade och åt sushi, snackade och hon stickade på sin fina halsduk. Hon sov över hos mig och dagen efter stack hon till stan och lämnade mig ensam tillsammans med allt plugg. Jag är riktigt stolt över hur mycket jag hann med; psykologi, kemi, religion, matte och en del svenska. Fast mest satt jag bara och längtade till kvällen...

I lördags kväll stack vi några stycken hem till JJ ;) vi var nog som flest elva stycken, tio från klassen och en från.. inte från klassen. Helt galen kväll, skrattade som aldrig förr. KB gjorde sönder en stol, så typiskt henne men det var ingen fara så. EL och jag var uppe på övervåningen och så hörde vi ett stort brak från där nere, och vi gick ner för att kolla vad det var eftersom alla verkligen satt och gapskrattade. Herregud, ja, svårt att inte skratta när man såg det hålet alltså... I övrigt så gjorde vi sådär normala saker, typ bakade bullar, kollade film och sprang omkring och jagade varann klockan halv fyra på natten. Sånt man gör liksom.

I söndags kom jag hem från JJ vid ett eller så, på eftermiddagen. Min mamma och jag skulle åka till mormor och morfar "en sväng", jag ville egentligen inte för jag behövde verkligen plugga matte. Men enligt mamma skulle vi inte vara där så länge. Men jag kom hem klockan halv åtta, fick en ångestattack i hissen och började storlipa framför pappa. Aldrig mer säger jag bara. Fick gjort en del matte i alla fall och det kändes bra när jag gick och la mig.

Måndag, skola, match. Matchen gick uruselt och vi vann inte, riktigt segt! Det har inte gått så bra för oss nu senaste, jag kommer ihåg när man spelat en match, då folk frågade "hur gick det?" och man kunde himla lite med ögonen och svara "vi vann såklart!" Det har inte blivit mycket av det denna säsongen...

Idag, tisdag, hade vi matteprovet. Det gick nog helt okej, fast vill ju inte hoppas för mycket! Efter skolan åt jag lunch med pappa och sedan köpte vi nytt underställ till mig, till fotbollen och skidåkning med mera. Det blev storlek 36, men när jag precis provade dem på så satt de som pyjamasbyxor på mig. Jättestora! Så ska byta dem nu i dagarna.

Jag börjar bli så trött på mig själv, jag vill att nåt ska hända! Jag vill att det ska bli lov snart så man kan göra något. Jag ska i och för sig till Grekland och chilla men ändå, jag vill kunna sova mer. Och så fort jag börjar gilla någon så ballar jag ur direkt... men lika bra det tills man hittar någon man verkligen vill satsa på. Nu när jag tänker efter så har jag förändrats så sjukt mycket, innan jag började gymnasiet så blev jag kär i nästan varenda kille jag såg. Jättekonstigt, jag vet. Och desperat! Men jag antar att man mognar liksom.


See you.

Smoothie

Jag hatar att vara kort.
Jag hatar att behöva sträcka på mig när folk pratar med mig.
Jag hatar att folk ser ner på mig.
Jag hatar att behöva anstränga mig för att folk som jag inte ens ser upp till ska gilla mig.
Jag känner mig liten och obetydlig.

Jag älskar att folk ser på mig, underskattar mig men sedan ser hur bra jag är ändå.
Jag älskar att vara den lilla tjejen som är söt och rolig.
Jag älskar att kunna skoja på min egen bekostnad.
Jag älskar att mina vänner inte kräver att jag ska anstränga mig i deras närhet.
Jag känner mig glad.

Jag älskar att vara glad!


RSS 2.0