Aldrig mera rädd - Loke

För jag ska vara allt ni hatar, allt ni fruktar allra mest
Allt ni finner obehagligt onormalt
Jag ska sprida mig i landet, som en farsot som en pest
Och infektera erat samhälle totalt
Ja för er ska jag va blatte, jugge, kosovoalban
För er är jag ifrån Uzbekistan
Med hiphop stylad burka, med kroksabel, turban
Med ryska maffian och eran taliban
Och jag ska se det som en seger om ni ser mig som en neger
Hiv-bärande, Kat-tuggande svart
Jag snor cyklar, jobb och brudar. Jag är juden ibland judar.
Jag är ZOG och jag finns överallt men ni vet inte vart.
Ni gissa rätt att jo, javisst. Visst fan är jag er kommunist.
StaliLeniTrotskiMaoAnarkist.
Perverterad satanist. Beväpnad djurrättsaktivist
och mycket riktigt ska jag vara er kastreringsfeminist.
Jag är er samhällsparasit. Handikappad transvestit.
Jag är hemlös och packad och hög.
Rastafari och vegan könsopererad lesbian.
Herregud jag ska så hjärtans gärna vara eran bög.
Ja, det är mig ni ska hata. Denna natt på denna gata.
Bara kom! Jag är fienden av varje typ och slag.
För om vanlig innebär att vara nåt av det ni är
och dela era ideal då ska jag aldrig nånsin bli normal


Ja det var väl ett tag sedan nu! Men jag har insett sanningen nu; blogg är inte min grej så jag lägger ner nu. Det kommer kanske ett eller annat inlägg snart men inte just nu, allt är för privat och jag vet inte längre vad jag kan/ska dela med mig av längre.

Allt väl, /E

"live together, die alone"

Jag förstår inte riktigt varför Lost är så himla bra, jag menar, det är ju i princip bara jag som tycker om det. Idag har jag kollat på det sen jag gick upp från sängen. Jag har gråtit typ fyra gånger för det har varit så sorgligt och det känns som att jag känner varenda en av dom... Hahaha okej nu är jag den besattaste tjejen i världen.
Jag såg klart på säsong 4 och nu kollar jag på bonus features. Och det är så himla kul, dom verkade ha så roligt när dom spelade in Lost. Nu längtar jag nästan hem till pappa så jag kan fortsätta med femte säsongen. Men va fan jag hittar inte bloopers...

Pää

Senaste nytt:
- Jag har ett nytt smeknamn; Pää.
- Jag är skitdålig på att bowla.
- Jag har sovit mycket mer än vanligt de senaste dagarna.
- Jag har umgåtts farligt lite med mina kompisar...

Idag vaknade jag och L ganska sent, vid ett eller två. Vi duschade och käkade frukost och sånt, sen gick vi ner på stan och det var så jäävla kallt! Jag köpte en kjol (jäääättefiint!!!) och sedan gick vi och bowlade. Jag ska nämligen till Malmö i helgen och då ska Stina och jag bowla med hennes kompisar. Var bara tvungen att kolla hur bra/dålig jag är. På en skala från ett till tio är jag nog en femma, det går bra ett tag men sedan går det rejält neråt. Men byter jag hand ibland så går det helt okej! :D
L åkte hem, jag åt tacos och sedan spelade jag GTA, det går så sjukt bra just nu! Men såg att jag bara spelat typ en 16% eller så, vilket är förvånande om man tänker på hur mycket tid jag faktiskt har lagt ner på att spela det. Men ja, det nya GTA är ju grymt stort så!
Snart ska jag till Landala och kolla på en innebandymatch. Simon från Smååland är här med laget och måste ju träffa honom snart! Louise, Jessika och Oskar ska med dit, så det är verkligen värt att gå ut i det tråkiga vädret... Det snöar fortfarande och det är så jääkla kallt asså, helt sinnessjukt. Det blir till att ta mössa och vantar!
Ha det gott,

/E

Happy is a yuppie wooord

Igår var Louise, Joakim, Lucas, Carl och jag ute hos Ludde och hälsade på. Vi lagade mat och kollade på tv, Louise och jag jagade varann i köket tills jag inte kunde hålla reda på mina fötter längre och.. jag ramlade några gånger. Typ, snubblade på skåp och mig själv. Och då borde jag nog tillägga att jag var fullt nykter, men jag hade ätit kladdkaka och så. Måste vart det.

Dagen idag har varit underbar. Skulle bara säga det.



Hihihihihii


Happy is a yuppie woord

"It was not his turn to die"

JAHA FOLK det är nu 2010! Det känns konstigt, det ser konstigt ut. Men det är kul att skriva :)

I alla fall, gott nytt år på er alla, jag hoppas att ni hade en lika härlig dag i förrgår som jag hade! Jag vaknade ganska tidigt, eller vid nio kanske. Gjorde mig i ordning, kollade lite One Tree Hill med mera. Sedan var det stan med Louise som gällde, vi köpte en blomma till Oskar och hans familj, plus lite andra saker. Sedan åkte vi till Louises syster och hälsade på lite, och sedan hem. Vi gjorde i ordning oss tillsammans (såklart, det är ju en självklar grej för oss tjejer ;)). Jessika kom med, så himla längesedan jag träffade henne nu! Så det var roligt.
Vi skulle vara hos Oskar klockan fem redan, och vi åkte från Louise... klockan fem ^^ men när vi kommer fram så är det helt kolsvart hemma hos honom. Ah, pojkarna var hemma hos Jocke, vi gick dit men till slut var vi allihopa hos Oskar! Vi började laga lite mat och så, sätta på partymusik medmera. Hela kvällen var grym, vi spelade kort, åt trerätters och sjöng sing star. Lucas och jag gick inte hem förrän kvart i fyra, då kom vi hem lite över fyra och sedan kollade vi på ett Lost-avsnitt innan vi gick och la oss.

Vi gick inte upp förrän klockan 19... Så käkade vi lite middag och sedan satt vi och myste framför tvn och kollade på Star Wars. Nu är han borta :(

Såg precis klart på Final Destination 2, andra filmen av tre eller fyra som är så jäkla sjuka. Drömmer liksom mardrömmar om såna saker som man inte kan komma undan. Det kan inte bli värre!

By the way, gillade mina nyårslöften!

Ehm vad mer... NU SKA JAG KOLLA PÅ LOST :D <3

RSS 2.0